21 Eylül 2016 Çarşamba

Avon kargo

Avon ile kozmetik ve parfüm markaları hakkında geniş bir bilgi edinebilirsiniz. Ürünleri dilediğiniz gibi sipariş edebilir ve satın alabilirsiniz. Dünyanın bir numaralı kozmetik ürünlerinin bulunduğu Avon’da kargo ücreti ise merak ediliyor. İnsanlar satın aldıkları ürünlerin kargo paralarını ne şekilde
ödeyeceği hakkında pek fazla fikir verilmemiştir.

Avon ürünlerini çevreniz de sürekli kullanan ve takip edenler mutlaka vardır. Aslında en doğru bilgiyi onlardan da alabilirsiniz. Ancak sizler için yaptığımız araştırmalar neticesin de avon ürünlerinin kargo fiyatları aşağıdaki açıklamalarda da yer almaktadır. Ayrıca düzenli olarak avon katologlarını takip etmeniz halin de indirimli ürünleri de satın alabilir ve kar edebilirsiniz. Avon eylül katoloğun da bir çok fırsat bulunmaktadır.




Avon temsilcisine kargo parası ödüyor muyuz? 


Avon temsilcileri sizin ürünlerinizi sipariş ettikten sonra belirttiği adrese gelmektedir. Bununla birlikte temsilciniz sizin ürünlerinizi teslim etmek zorundadır. Avon temsilcileri 2016 yılının Nisan ayından itibaren 110 TL altı ürün sipariş ettiği zaman 10 TL kargo parası vermektedir. 110-300 TL arası ürün sipariş ettiği zaman 3 TL kargo parası uygun görülmüştür.
Genellikle temsilciler kargo parası almadan daha fazla satış yapmayı düşünüyor. Bu sayede müşterilerine daha iyi bir hizmet sunmuş oluyor.


Temsilciler kargo ücretini kime ödüyor?



Avon satış temsilcileri ürünleri sipariş ettikten sonra bir sonraki ay ödemesini yapmaktadır. Ürünler için fatura kesildikten sonra fatura üzerine kargo parası eklenir. Örneğin, 100 TL’lik bir ürün sepeti sipariş ettiğiniz zaman 110 TL ödemeniz gerekir. 10 TL kargo parası olarak faturaya eklenir. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder